Welkom bij Tandartspraktijk S.C.A. de Groot

Tandartspraktijk S.C.A. de Groot is een praktijk voor Algemene Tandheelkunde. Maar ook voor:

  • Totale gebitsrenovatie
  • Cosmetische Tandheelkunde
  • Kaakchirurgie
  • Implantologie
  • Tandprothetiek

Ons team is gespecialiseerd in het behandelen van zeer angstige patiënten. Dit kenmerkt zich doordat wij veel tijd en aandacht aan onze patiënten besteden. Voorafgaand aan een behandeling wordt alles uitvoerig besproken en is er de mogelijkheid voor eventuele vragen.

Naast onze tandartspraktijk is er ook een speciaal laboratorium voor gebitsprotheses, het Tand Prothetisch Centrum. Ook schade zoals breuken of afgebroken tanden, kunnen hier worden gerepareerd. Reparaties zonder een afspraak en binnen een half uur klaar!

De praktijk heeft meerdere moderne behandelkamers, waarvan een aantal zich bevindt op de begane grond. Hierdoor is onze praktijk zeer toegankelijk voor mindervalide en mensen die zich in een rolstoel voortbewegen.

Onze tandartspraktijk, gevestigd in Dordrecht, is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Meer info bij Contact.

CORONA in de PRAKTIJK

Het nieuwe normaal wordt zo goed mogelijk ingepast in de dagelijkse praktijk. Dat brengt veranderingen mee in de agenda, in de wachtruimte en in de behandelkamers. We vragen daarvoor uw begrip en medewerking.

Binnen de tandartspraktijk werken wij volgens een strikt hygiëne-protocol, waardoor er in de praktijk sprake is van een hoog beschermingsniveau. Dit was al zo voor de uitbraak van de Corona-pandemie en zal ook zo blijven. Waar nodig worden extra maatregelen getroffen.

Een van die maatregelen is dat wij nu selecteren voorafgaand aan de behandeling, heeft u verkoudheidsklachten ,hoesten of koorts dan stellen wij uw afspraak nog even uit. Heeft u een gezinslid met koorts of is een gezinslid positief getest op corona vragen wij u ook de behandeling uit te stellen tot diegene klachtenvrij is.

Bent u onlangs in een oranje of rood gekleurd gebied geweest en zit u in de 10 dagen van de quarantaine, stellen wij de behandeling ook uit.

Toeslag voor extra maatregelen in verband met SARS-CoV-2
U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij als sector nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar vergoed.

Indien u een afspraak bij ons heeft, dan willen wij u voor uw en onze veiligheid het volgende vragen:
- voordat u onze wachtkamer gaat betreden eerst de handen te desinfecteren
- 1,5 meter fysieke afstand te bewaren in de wachtruimte, zo nodig buiten de wachtruimte te wachten (we zullen de agenda hier zo goed als mogelijk op aanpassen);).

- 1,5 meter fysieke afstand te bewaren naar ons personeel (Buiten de behandeling om)

Omdat het virus van mens op mens overdraagbaar is, is een goede handhygiëne de belangrijkste maatregel naast de 1,5 meter fysieke afstand om het risico van overdracht van micro-organismen te voorkomen:
• Hoest en nies in een tissue of in de binnenkant van uw elleboog.
• Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg.
• Was uw handen regelmatig.

Blijf gezond

Met hartelijke groeten,

Team tandartspraktijk S.C.A. de Groot